Share New Things, Get Rewarded

Hari ni bila buka web 8Share, eh dah capai RM50. Tahu-tahu je Muja tengah sengkek sebab tak dapat lagi elaun for this semester. So, cepat-cepat Muja cashout. Lepas dah buat makan untuk seminggu. Maklumlah, students ni kena have something to support bil-bil jugak dah.
Nurmujahidah Ismail, Kota Bharu

Many people came across and ask me, “Hey, Albert, how can you earn money by just online surfing the internet?”. Definitely my answer to them, “I play 8Share!”.
Albert Ling Hoe Ying, Kota Kinabalu, Sabah

From Youthsays to Says to 8Share, much changes have been made but there are a two fundamentals that have never changed - the focus is still on making the community happy and they are listening to us; rewards continue to come in, whether in monetary form or even in the form of prizes such as concert and movie tickets. I guess over the years I'm only thankful I have this chance to share cool stuffs and make a pretty good amount of side income for myself through 8share.
Ruxyn Tang, Cheras, Kuala Lumpur

Uish tak sangka. Hari tu baru je cashout RM89 dari 8share tapi hari ini dah RM59.40 Ehhh! Dah boleh cashout lagi!! Hehehehe. Nak cashout ke taknak ni? Nak simpan tunggu sampai jadi beratus-ratus lah. Bila cepat dapat earnings macam ni memang rasa seronok.
Akmar Ahmad Tah, Bercham

Wah, terkejut den lepas tengok tadi earning kat 8share dah cukup RM50. Pagi tadi baru je RM45.20. Alhamdulillah rezeki dapat RM50 buat duit raya, well sebab dah besar so dah xpat duit raya. hehehe. Actually, ni first time Tiey cash out sebab tu gembira semacam. huhu.
Cik Tiey, Graduan UiTM

WAlhamdulillah, kali ini dapat rezeki yang akan diberikan oleh 8share. Bagi sesiapa yang belum tahu, 8share adalah nama baru untuk Says. Lepaslah nak bayar bil broadband maxis ni .Setakat ini saya cuba maintain untuk dapatkan pendapatan daripada 8share setiap bulan.
Rozuan Ismail, Setapak, Kuala Lumpur

Alhamdulillah, cash out 8Share kali ke sembilan.
Fatin Diana, Kuala Terengganu, Terengganu